VIDEO: / U ličkoj zabiti neke je stvari bolje ne dirati

Duboko u ličkoj izolaciji neke obiteljske tajne bolje je ne otkrivati!

15.7.2011.
14:50
VOYO logo

Ekipa zadužena za Kino Liku vratila se u ličke krajeve, ovaj put s psihološkim trilerom Ćaća smještenim duboko u izolaciju.

Furiozni filmski eksperiment, koji je snimljen za 10 dana za samo 70.000 eura, većinom na lokaciji Šimci i Oteš, premijerno će biti prikazan na 58. Pulskom festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod redateljskom palicom Dalibora Matanića u glavnim ulogama nastupaju nove heroine hrvatskog glumišta Judita Franković i Iva Mihalić, zatim Igor Kovač te legendarni Ivo Gregurević.

Nastavlja se suradnja Matanića i direktora fotografije Vanje Černjula (Majka asfalta, Pizzeria Kamikaze, City Island, 30 Rock, Nurse Jackie, Bored to Death).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalni glazbeni suradnici Jura Ferina i Pavao Miholjević Svadbas) zaslužni su za osebujan orkestralno avangardni soundtrack filma, a za produkciju su zaduženi Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan te produkcijska kuća Kinorama.

Radnja filma prati Kćer (Judita Franković) koja je nagovorila svog Dečka (Igor Kovač) i Sestru (Iva Mihalić) na putovanje u ličku zabit. Tamo živi njihov Otac (Ivo Gregurević) koji je davno napustio obitelj. Saznavši da je on bolestan, ovo je Kćeri zadnja šansa da obavi razgovor s Ocem o svemu što se dogodilo u prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ličkim izoliranim horizontima počinju se otkrivati duboko zatomljene mračne obiteljske tajne...

Premijera filma je u ponedjeljak 18. srpnja u pulskoj Areni s početkom u 21.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201106300451006 arti-201107060155006

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo