Bandić na izbore izlazi sa zvijezdom sapunice

Na nezavisnoj listi gradonačelnika Milana Bandića, radnog naziva Stijena, naći će se i osobe iz javnoga života.

8.11.2011.
0:26
VOYO logo

Atletičarka Ivana Brkljačić, legenda hrvatske košarke Boško Božić Pepsi te Matea Elezović, mlada glumica koju možemo pratiti u televizijskoj seriji Ruža vjetrova, samo su dio liste Stijena s kojom Milan Bandić izlazi na izbore.

Elezović i Pepsi na listi su u šestoj izbornoj jedinici (Novi Zagreb, jugoistok Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačka županija), čiji je predvodnik načelnik Gradskog ureda za branitelje Miodrag Demo, dok će Brkljačić biti na listi u drugoj izbornoj jednici (istok Zagreba, Koprivnica, Bjelovar, Križevci...), koju predvodi dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bandić je oduvijek pokazivao vjeru u mlade'

Prvi na listi u prvoj jedinici bit će gradonačelnik Bandić, a sedmu (jugozapad Zagrebačke županije, Karlovačka županija...) nosit će gradski 'ministar' financija Slavko Kojić. Bandić će se, dakle, kandidirati u četiri izborne jedinice, a tko će se naći na njegovoj i Kojićevoj listi bit će poznato najkasnije do ovoga petka, piše Jutarnji list.

''Gradonačelnik je oduvijek pokazivao vjeru u mlade i uspješne ljude i zato mu dajem podršku. Moja je ambicija raditi za sport i upozoriti da mnogo toga u hrvatskom sportu ne funkcionira kako bi trebalo. Mislim da na ovaj način dobivam priliku učiniti mnogo toga za sportaše i razvoj hrvatskog sporta'', rekla je Ivana Brkljačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo