za rubriku 'vjerovali ili ne' / Bivši Dinamov direktor PR službe komentirao odluku suda: 'Presuda u znaku Sotone!! Jesu li ove šestice slučajne?!'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Jučer je, nakon za njega šokantne presude, ponovno ispalio jedan status koji nismo mogli ne primijetiti, bivši

7.6.2018.
8:00
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić i njegovi suradnici u kriminalu, brat Zoran te poreznik Milan Pernar i Damir Vrbanović proglašeni su u srijedu krivima za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama i svakome je dodijeljena zatvorska kazna. 

Sudsku presudu, očekivanu i preblagu za Mamićeve protivnike, a šokantnu za njegove pristaše, prokomentirao je i član izvršnog odbora Dinama i Mamićev vjerni sluga Tomislav Marčinko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

>>BREAKING Zdravko Mamić osuđen u Osijeku: čeka ga 6 i pol godina zatvora i oduzeta mu je imovina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Mamići i Pernar morat će vratiti 80 mil. kuna: Zdravko ostaje bez stanova, Bentleya, broda, dvije šume...

>>'Gazda hrvatskog nogometa osuđen zbog korupcije' - ovako o Mamićevoj presudi pišu strani mediji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marčinko se istaknuo u vrijeme najvećeg protivljenja Boysa Mamićevoj klupskoj diktaturi, izjavivši kako oni 'pučističkim metodama žele preuzeti upravljanje Dinamom'. 

Zanimljiva je bila njegova objava 2013. godine, kada je pokušao opravdati Mamićev ispad protiv tada aktualnog ministra sporta i obrazovanja Željka Jovanovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz, ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin", napisao je on tada, a od te se izjave tada ogradio čak i klub kojeg je branio i u kojem je, pazite sad, bio na čelu odjela za odnose s javnošću. 

Jučer je, nakon za njega šokantne presude, ponovno ispalio jedan status koji nismo mogli ne primjetiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nećastivog, Belzezuba, Lucifera, Šejtana…), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2 puta 3 0 6)! Sve te šestice usaglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno?”, stoji u njegovom postu na društvenim mrežama. 

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo