BIVŠI PREDSJEDNIK MISLI DA JE KOLINDINO VRIJEME PROŠLO: / 'Škoro je ozbiljan kandidat, a Milanović? On je specifičan. Bit će zanimljivo'

Image
23.6.2019.
20:10
VOYO logo

Miroslav Škoro je ozbiljan kandidat i vidi se da su glazbenici ozbiljni te da predrasude o glazbenicima ne stoje. Spremni su, kao i drugi intelektualci, voditi državu. Naširoko je popularan i mudro se distancirao od desničarenja, komentirao je za RTL Danas bivši predsjednik Ivo Josipović Škorinu kandidaturu za predsjednika koju je objavio u nedjelju ujutro na Facebooku.

Na pitanje kakva je njegova prognoza , hoće li Hrvatska dobiti petog predsjednika ili ćemo opet imati istu predsjednicu, Josipović kaže da su sve varijante otvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo na dosadašnjim izborima iznenađenja. Bit će vrlo zanimljivo", kaže Josipović koji je ipak komentirao dosadašnji rad aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović: 'Mislim da gospođa predsjednica nije ostvarila što se očekuje od te pozicije, estradizirala je funkciju i otklonima lijevo, a više desno, loše predstavljala Hrvatsku. Osobno, volio bih da dođe do promjene.'

Image
ŠKORO NE ŽELI BITI FIKUS PREDSJEDNIK: /

Stjepan Mesić vjeruje da njegove ideje nisu opasne, a evo i zašto

Image
ŠKORO NE ŽELI BITI FIKUS PREDSJEDNIK: /

Stjepan Mesić vjeruje da njegove ideje nisu opasne, a evo i zašto

Upitan je i što bi savjetovao stranačkom kolegi Zoranu Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović je specifična osoba i političar, sve što bih mu savjetovao nije primjenjivo, sam će izabrati strategiju. Šanse su mu podjednake kao i svima. Bit će to zanimljiva utrka između svih kanditata", smatra Josipović.

Image
ANALITIČARI HVALE ŠKORIN GOVOR, ALI POLITIČARI... BAŠ I NE: /

'Lik iz sapunice'; 'Šanse da nam bude bolje i vedrije sve više se smanjuju'

Dotakao se i Mislava Kolakušića i Ivana Pernara koji još nisu objavili svoje kandidature, ali su ih najavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolakušić i Pernar su tipični populisti, ne mislim to u negativnom kontekstu. Važni su u njihovoj kampanji i mediji, što je Pernar i potvrdio kad je rekao da će izvoditi cirkus dok mediji to prenose. Dakle, metoda koja se naziva "cirkusiranje" sigurno će još neko vrijeme postojati", rekao je Josipović za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo