Britanac rundu pića u Splitu platio 8000 kuna!

Svoju naivnost Britanac Isac R. platio je točno 7990 kuna.

17.6.2010.
12:37
VOYO logo

Britancu Isacu R. bilo je neugodno reći da ne želi društvo djevojaka koje su ga dočekale na ulazu, no njihove ponude za ples u krilu je odbio, piše Večernji list.

Djevojke su zatim naručile šampanjac, a Isac je nakon pića krenuo prema izlazu. Račun je platio karticom, a prilikom ukucavanja pina pažnju su mu odvlačile djevojke, te nije ni primijetio da je iznos računa 7990 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznos je uočila tek njegova supruga, Sally R., kad se Isac vratio u Englesku. Ne dovodeći u pitanje suprugovu iskrenost, saznala je da je tom svotom, njihovom zajedničkom karticom (iako ima i vlastitu) platio piće. Ne odgađajući ni trenutka, Sally je kontaktirala medije u Hrvatskoj, odlučna da na bilo koji način vrati svoj novac, a vlasnika, ako zatreba, tuži.

''Vjerujem svom suprugu. Čak i da je napravio nešto nedolično, smatram da nije toliko lud da to plati zajedničkom karticom'', rekla je Sally, koja se, kako piše Večernji list, za pomoć obratila i britanskom veleposlanstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik kluba Enigma, Dražen Ordulj, rekao je da ovaj posao radi od 2003. godine, te da do sada nikada nije imao problema.

Ovakvi slučajevi nisu mu strani, ali policija, kaže, zna da posluje kako treba, pa ga ostavljaju na miru. Zadovoljni su, kaže, i klijenti, koji ovdje ostavljaju daleko veće svote od ovog Britanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja razumijem da se u ovakvim situacijama teško opravdati supruzi, ali gospodin se ovdje dobro proveo za te novce. Ljudi ovdje ostavljaju po 20, 30 tisuća kuna. Ako dođete u erotski klub, zabavljate se u društvu djevojaka. Ali, diskrecija je zajamčena svima'', rekao je Ordulj, dodajući da ima i snimke na kojima je Isac.

Tko je u pravu, nije lako izričito tvrditi. No, Sally neće odustati dok se istina ne istjera na vidjelo. Hrvatska je, kaže, popularna među mladim Britancima, ali ovo nije 'plus'. Kontaktirala je i britanske medije, a nije teško zaključiti kome će oni povjerovati, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201006130220006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo