RAZLAZ S 'DOBRIM ČOVJEKOM' / Bunjac napustio Pernara: 'To nije smjer kojim želim ići u politici'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Pernar i ja se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva', poručio je Bunjac

26.1.2020.
18:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Branimir Bunjac, potpredsjednik Stranke Ivana Pernara (SIP), objavio je da napušta tu političku stranku jer se on i Ivan Pernar ne razumiju iako za njega misli da je dobar čovjek.

Da napušta Pernara, Bunjac je objavio na Facebooku: ''Jednostavnim rječnikom rečeno, to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku s perspektivom dolaska na vlast''.

''Želim biti dio političke platforme koja djeluje ozbiljno, organizirano, konkretno, odgovorno, u kojoj se cijene znanje i sposobnost, poštenje, gdje vladaju red, sustavnost, svjesnost i volja da se stvari mijenjaju nabolje. Zanima me visoka razina djelovanja i promišljanja politike'', naveo je Bunjac.

''Ciljevi za koje ću se zalagati ostaju isti: borba protiv korupcije, neovisno i efikasno pravosuđe značajno povećanje najnižih plaća i mirovina, slamanje dužničkog ropstva, ostvarenje socijalne države, kvalitetna zdravstvena zaštita, zaštita prirode i iznad svega zaštita interesa hrvatskoga naroda. Ostajemo zajedno!'', poručio je Bunjac nakon razlaza s kolegom s kojim je nekada bio i u Živom zidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo