VLASNIK KLUBA POGOĐEN S VIŠE METAKA / Detalji pucnjave u Španskom: policija ima identitet počinitelja i u tijeku je potraga

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ime vlasnika kluba prošle godine se spominjalo u kontekstu slučaja Željka Dolačkog

7.5.2017.
11:45
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju ozlijeđen je jedan muškarac u pucnjavi ispred noćnog kluba Element u zagrebačkom naselju Španskom.

Prema još nepotvrđenim informacijama policija ima identitet počinitelja i u tijeku je intenzivna potraga za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Jutarnji list, vlasnik kluba Stipan Ivić pogođen je s više metaka. Njegov Mercedes, na kojem se nalaze rupe od metaka, bio je parkiran pred ulazom u klub, a prodavači s obližnjih štandova tvrde kako Ivić često tamo parkira iako se radi o dijelu u kojem nije dozvoljen promet jer se nalazi u sklopu same tržnice.

Na mjestu pucnjave nalazila se nadozrna kamera, stoga su policajci od vlasnika lokala zatražili snimke. Stanari tvrde kako su čuli da je Stipanu Iviću pripremljena klasična sačekuša jer je navodno prema njemu krenulo nekoliko počinitelja, ali prema policijskom očevidu ustanovljeno je da je bio samo jedan počinitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Ivićevog parkiranja, ali i nekih gostiju lokala koji su također automobilima dolazili u prostor tržnice i ugrožavanja prodavača, pisane su peticije Policijskoj postaji Črnomerec. Otkako je Ivić postao vlasnik kluba, u njemu je bilo manje policijskih intervencija i izgreda nego prije. 

Stipan Ivić je bivši boksač i vlasnik još jednog zagrebačkog noćnog kluba, a prošle godine ga se spominjalo u kontekstu slučaja Željka Dolačkog, smijenjenog policijskog načelnika kojega se tereti da je inscenirao krađu iz policijskog sefa u vlastitom uredu u zgradi u Heinzelovoj, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo