Dobila otkaz nakon poroda: Šefica se naljutila zbog trudnoće

Puljanka Vesna Rodić (24) ukupno je dvije i pol godine, uz kraći prekid, radila kao konobarica u lokalnom kafiću.

23.11.2012.
11:47
VOYO logo

"Rekla sam joj da sam trudna. Na licu joj se vidjelo razočaranje i ljutnja. Nije htjela sa mnom razgovarati sedam dana", ispričala je mlada Puljanka za 24 sata.

Šefici je rekla da će i dalje raditi, ali da ne smije dizati teške terete, na što joj je šefica prigovorila, a čak je njeno stanje i situaciju počela komentirati s gostima. Vesna je nastavila je raditi do sedmog mjeseca trudnoće, iako joj je šefica i tada prigovarala tražeći od nje da ostane raditi, no ona više nije mogla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesna je rodila mjesec dana prije termina i točno dan prije isteka ugovora. Nakon izlaska iz bolnice nazvala je svoju šeficu tražeći dokumente kako bi otvorila porodiljni, ali ona joj je u SMS-u napisala da može doći po sve svoje papire jer joj neće produljiti ugovor.

"Uskoro će malena napuniti godinu dana i krećem u potragu za novim poslom. Radim od 15. godine i nikad nisam bila bez posla, pa vjerujem da ću se i ovaj put snaći. Ali odnos i tretman koji mi je priuštila bivša šefica nikome ne bih poželjela", ispričala je Vesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo