Strava nadomak Karlovca / Donosimo dosad neviđene snimke ljudskog roba iz Draganića: trgali mu rebra, prste i zube, tjerali na težak rad!

36-godišnji muškarac je godinu i pol dana bio zatočen kao rob u romskoj obitelji koja se nad njim brutalno iživljavala

20.10.2017.
19:17
VOYO logo

Strava u Draganiću nadomak Karlovca! 36-godišnji muškarac godinu i pol dana bio zatočen kao rob u romskoj obitelji koja se nad njim brutalno iživljavala. Pokazivao je tek slabe znakove života kada ga je u kanalu pronašla druga romska obitelj koja je pozvala hitnu pomoć i policiju. Pothlađen, prebijen i pothranjen muškarac zadržan je u Karlovačkoj Općoj bolnici.

Ovaj čovjek nije proveo nekoliko godina u logoru. Nije u terminalnoj fazi karcinoma. Nema anoreksiju. Ovo je rob. Seosko imanje poput mnogih drugih u Hrvatskoj no ovo krije zastrašujuću priču. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki dio ovog imanja on je održavao za komadić kruha i nekoliko cigareta. U 2017., u Europi, nadomak Zagrebu - Rasim je bio rob. 

Otac i trojica sinova brutalno su ga mučili. Zavezali bi ga i bacili u pojatu sa slamom. Leđa su mu polijevali sredstvom za čišćenje papaka stoke. Tu mu je i dalje otvorena rana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbijali su mu zube, lomili rebra, tukli čekićem po noktima. Čak su i cirkuske životinje svojedobno imale bolje uvjete života od nesretnog Rasima. 

Nije ni čudo što u Draganiću nitko nema hrabrosti javno govoriti. Takav strah mještana nikada na terenu nismo doživjeli. Boje se osvete pa se najsigurnije osjećaju zaključani u kuću. Ipak, bez navođenja identiteta žele razgovarati. Policija je više puta bila u premetačini imanja ove romske obitelji koja, tvrde, sustavno maltretira cijeli kraj. Truju im pse, bacaju čavle po dvorištu, prijete ubojstvima. Više puta su sve, kažu, prijavljivali policiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni muškarac biološki je brat Maje Paole Sestrić, najpoznatije po sudjelovanju u Big Brother showu. 

"Strašno. Ne mogu vjerovati da to postoji. Naravno da ću ga posjetiti kad malo dođe k sebi", govori Maja Paola Sestrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Maje i njezinih braće i sestara teško je i mučno djetinjstvo u Bosni. Neki su udomljeni, neki nisu bili te sreće. Čak troje njih izvršilo je samoubojstvo. I sad ova grozna tragedija. Ono što je još strašnije u svemu je da su robovlasnici nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo