Ronioci pretražuju Dravu / Dragana traži brata: 'Pomozite! Obojica su nestali pod vodom. Na obali su ostale samo papuče'

Image
Foto: PIXSELL/Facebook

Radomir Petrović i njegov pas Gari, nestali su u petak navečer tijekom šetnje.

20.8.2018.
7:50
PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Već dva dana traje intenzivna potraga za 27-godišnjakom nestalim u rijeci Dravi u Osijeku.

Radomir Petrović i njegov pas Gari, nestali su u petak navečer tijekom šetnje, a nakon što je Radomir svojem psu bacio lopticu koja se otkotrljala predaleko. Pas je skočio za lopticom i počeo se gušiti, a potom je, kako bi ga spasio, Radomir skočio za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica su nestali pod vodom. Na obali su ostale njegove papuče i pseći povodac", rekla je za 24 sataDragana Petrović, sestra nestalog Radomira.

Izgubio im se svaki trag

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27-godišnji Radomir i njegov pas svaku su večer išli u šetnju osječkom promenadom, a proteklog petka vidjela ih je jedna žena koja je odmah pozvala policiju i izvijestila obitelj. Od tada im se izgubio svaki trag.

"U šoku smo. Ne znamo što očekivati. Mama stalno plače. Na dnu korita Drave na mjestu na kojem je nestao ronioci nisu pronašli ništa. Sad pretražuju dio prema Dalju, nizvodno, kako rijeka teče. Prošlo je već tri dana, a nikakvih rezultata potrage nema", rekla je Dragana, koja je preko društvenih mreža pozvala sve koji su možda nešto vidjeli u Dravi ili koji nađu nešto da se jave policiji ili obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radomir, koji živi u Tenju kraj Osijeka, posljednjih je nekoliko dana boravio u kući na Dravi, a prije dva mjeseca vratio se iz Irske gdje je živio i radio posljednje tri godine, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo