OD 31. SIJEČNJA! / Drama na setu već u prvom tjednu 'Hell's Kitchena': Koga je to Tom Gretić istjerao iz kuhinje?

Image
Foto: RTL

Novi show 'Hell's Kitchen Hrvatska' na RTL-u s emitiranjem kreće od srijede, 31. siječnja, a kandidatima na setu od prvog je dana doslovno – pakleno!

19.1.2024.
12:58
RTL
VOYO logo

Da će se u 'Hell's Kitchen Hrvatska' kuhinji, osim vrhunskih delicija, kuhati i drama i stres, pokazali su već prvi snimajući dani na setu.

18 kandidata, chefova pridošlih iz cijele zemlje, odjenulo je svoja kuharska odijela, stavilo pregače i stalo pred Gretića sa strahopoštovanjem i tremom ne znajući da ih već prvi dan očekuje pritisak profesionalne kuhinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već njegovih prvih nekoliko rečenica bilo je dovoljno da kandidati shvate kako s ovim chefom nema igre! Svima je jasno dao do znanja da od prve sekunde od njih očekuje savršenstvo u svakom izazovu i da riječ ‘’prosječno’’ ne postoji.

Image
Foto: RTL

A već je prvi zadatak slaganja njihovog savršenog tanjura u zadanom vremenu pokazao da je 'Hell's Kitchen Hrvatska' sve samo ne ono što su kandidati mislili da će biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere na setu, vremenska stiska, novo okruženje, nepoznati ljudi s kojima su se natjecatelji odjednom našli u showu, nove kuhinje i oprema, adrenalin i velika želja da pokažu najbolje od sebe odmah i sada – sve to utjecalo je na natjecatelje, na nekog više, a na nekog manje, i natjeralo ih da ''kiksaju'' već na početku. Bez obzira na iskustvo, jednom se kandidatu zapalilo meso u pećnici, a druga se kandidatkinja zarezala toliko da je interveniralo i medicinsko osoblje. Od tog trenutka svi do jednog kandidata bili su u panici!

Uz suze i pritisak, međusobno bodrenje i pomaganje 18 tanjura ipak je posluženo, no nakon što ih je vidio, glavni chef se uhvatio za glavu i sve kandidate izbacio iz kuhinje! Preko viđenog nije mogao preći – stres i trema su učinili svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo nezadovoljstvo je bilo više nego vidno – prosječan tanjur nije opcija!

Image
Foto: RTL

Kad je riječ o stvarima koje neće tolerirati u kuhinji, chef je jasan, no ima li, po njegovu mišljenju, emocijama mjesta u kuhinji kad kandidate uhvati adrenalin i stres ili kad čuju njegove oštre opaske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Emocija je stvar koju je teško kontrolirati, u svakom slučaju... Ja bih volio da ih je u kuhinji što manje.“

Snimanje je nastavljeno drugi dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bit ću dosta čvrst, ali neću sigurno bez razloga vikati na ljude jer nitko nije došao u show iz tog razloga, mislim da to nije produktivno ni u kom smislu'', najavio je već ranije Gretić, naglašavajući kako profesionalna kuhinja nikad nije tiho mjesto, već puno žamora i galame, a sve s jednim ciljem –

savršenim tanjurom i zadovoljnim gostom na kraju večere. Kad netko ne radi dobro, dokazao je Gretić, vrlo će mu izravno to i reći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hoće li natjecatelji u danima koji dolaze uspjeti podnijeti uzavrele emocije i adrenalin profesionalne kuhinje, raditi pod pritiskom i pokazati timski duh, izvršiti izazove i servirati maštovite specijalitete dostojne vrhunskog restorana i gladnih gostiju, gledatelji će doznati od 31. siječnja na RTL-u, u showu 'Hell's Kitchen Hrvatska', a dan ranije epizoda će biti dostupna na platformi Voyo.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo