DRELE SE PRISJETIO PRERANO OTIŠLE EDITE: / 'Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija...'

Image
Foto: Nova TV

Edita Ptičar smrtno je stradala u prometnoj nesreći u petak

16.12.2018.
13:20
Nova TV
VOYO logo

Davor Dretar Drele, voditelj reality showa Farma za 24 sata je opisao kako ga potresla vijest o tragično preminuloj natjecateljici Farme, 24-godišnjoj Editi Ptičar.

Edita je smrtno stradala u prometnoj nesreći u petak u 5 ujutro u mjesto Topolje kod Ivanić Grada kada je Audijem 80 kojim je prema prvim informacijama upravljala ona, sletila s ceste. Na mjestu je poginula, a mladić koji se vozio s njom je prevezen u bolnicu s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rado ću je se sjećati'

"Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija od drugih. Farmeri su u toj sezoni showa imali razna iskušenja. I u početku su svi bili super, a onda kasnije međuljudske trzavice. Ali naša Edita nije bila takva. Bila je jedna od rijetkih koja je s dvije noge stajala na zemlji, bila je svjesna svojih kvaliteta", rekao je Drele.

Kazao je i kako je bila vrlo osjećajna prema životinjama. "E to se ne zaboravlja. Bila je nevjerojatno vrijedna djevojka. Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih. Rado ću je se sjećati. Naravno, u pozitivnom smislu. Nikad joj ništa nije bilo teško", rekao je Drele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo