PROMOCIJA BOX-SETA / Ekskluzivni zagrebački koncert Disciplin A Kitschme!

Image

Na koncertu u Močvari, sadašnjoj postavi Discipline priključit će se i nekadašnji zagrebački članovi i suradnici te će u zajedničkom jam sessionu dati svoje učešće u pjesmama prve faze grupe uz koje su odrastale generacije.

3.2.2015.
16:26
VOYO logo

Disciplin A Kitschme, najbolja jugoslovenska grupa svih vremena, ponovo se vraća u Zagreb.

Nakon brojnih zagrebačkih koncerata, održanih od osnivanja grupe 1982. godine, pa sve do danas, Disciplina u svoju svesku s koncertima napokon upisuje i premijerni, a ujedno i ekskluzivni nastup u klubu Močvara.

Disciplin A Kitschme na ovom koncertu promovira box set "Ove ruke nisu male... 3". Radi se o posljednjem u nizu CD reizdanja prve faze grupe, koji na tri CD-a i jednom DVD-u sadrži albume "Uživo! Najlepši Hitovi!", "Dečija pesma" te eksplozivne, komercijalno najaktraktivnije "Зелени Зуб na planeti dosade" i "Nova iznenađenja za nova pokolenja" koji su bendu osigurali status općeg mjesta popularne kulture. Također, tu su i brojne raritetne video snimke grupe iz perioda 1987. - 1991. uz bogato opremljeni booklet.

Za ovu priliku set lista Disciplin A Kitschme će biti prilagođena sadržaju box seta, s pojačanim brojem starih pjesama, a ono "ekskluzivni" s početka najave još je jedno iznenađenje koje nam sprema Koja. Na koncertu u Močvari, sadašnjoj postavi Discipline priključit će se i nekadašnji zagrebački članovi i suradnici te će u zajedničkom jam sessionu dati svoje učešće u pjesmama prve faze grupe uz koje su odrastale generacije.

O Disciplini i Koji kroz vrijeme znaju svi i znaju sve - od Šarlo akrobate pa do prve "beogradske" i druge "londonske" faze Discipline. Nakon povratka u Beograd i revitalizacije grupe u tročlanoj postavi (koja uz starog mačka Koju uključuje i Bucu na bubnjevima te Manju na vokalu) i objavljivanja albuma "Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?" (2007.) i "Uf!" (2011.) uvijek svježa Disciplina ide dalje. Novo iznenađenje pojavilo se krajem 2013. godine kada u grupu ulazi vinkovački blues usnoharmonikaš Igor Djeke, a ako je suditi po do sada objavljenim singlovima "Samo Disciplina!" i "Ovisnik o moći", novi album Disciplin A Kitschme bit će treća mladost grupe koju tek čekaju najbolji dani, kao u vrijeme objavljivanja albuma posljednja dva "jugoslovenska" albuma "Зелени Зуб" i "Nova iznenađenja".

Ne propustite priliku pogledati jedinstveni koncertni nastup benda koji je zauvijek promijenio zvučnu sliku "domaćeg" rocka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo