POGLEDAJTE VIDEO / Emotivni oproštaj: 'Neponovljivi Ivo, bio mi je tata skoro 10 godina, a ostaje u mom srcu za cijeli život'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Od 2006. dvojac je utjelovljavao komične likove Bibu i Marka Kosmičkog

3.1.2019.
16:52
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Glumica Dora Fišter Toš (40) glumila je skoro deset godina kćer Ive Gregurevića dok se snimala serija 'Odmori se, zaslužio si'.

Od 2006. dvojac je utjelovljavao komične likove Bibu i Marka Kosmičkog. Glumica se uz Gregurevića oprostila uz video objavljen na Instagramu, koji su snimili u pauzi od snimanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na snimanju Odmori se zaslužio si,namještaju se kamere za novu scenu, a Ivo i ja se glupiramo i snimamo.....zapravo je dosta šutio, ali onda bi sam od sebe ispričao neke priče koje su bile toliko nevjerojatne da sam mislila da ih izmišlja. Neponovljivi Ivo, bio mi je tata skoro deset godina, pet sezona snimnja, a ostaje u mom srcu za cijeli život. Evo ti sad, sad si slobodan....", napisala je glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od velike glumačke legende cijeli dan se opraštaju njegove brojne kolege koje je njegov prerani odlazak iznenadio i šokirao.

Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića bit će održan 7. siječnja 2019. u 15 sati na zagrebačkome Mirogoju, a pokop će biti 8. siječnja u 14 sati u rodnoj Donjoj Mahali u Orašju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komemoracija za Ivu Gregurevića održat će se 9. siječnja 2019. u 12 sati u zagrebačkome HNK, a Knjiga žalosti je otvorena u predvorju Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu od 3. siječnja u 16 sati.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo