poroci miamija / Finale popularne serije uz brojne glumačke zvijezde

Image

Serija koja je proslavila lanena odijela pastelnih boja, mokasine i espadrile, 'bijesne' aute i glisere, elektro pop muziku i Ray Ban naočale, u finalnim epizodama pete sezone ugostit će poznate glumce koji će detektivima Crockettu i Tubbsu zadati puno posla i još više briga!

6.7.2012.
21:02
VOYO logo

U tjednu od 16. do 19. srpnja, RTL Televizija emitirat će posljednje epizode pete sezone kultne kriminalističke serije Poroci Miamija, koja je, iako nastala prije 28 godina, i dalje atraktivna mnogim gledateljima željnim policijske akcije.

U tih osam epizoda detektivi Sonny Crockett i Rico Tubbs ugostit će poznata glumačka lica koja će utjeloviti neobične uloge, potpuno drugačije nego li smo ih dosad vidjeli. Tako ćemo vidjeti fenomenalnog engleskog glumca Iana McShanea (mini serija Stupovi zemlje, filmovi Pirati s Kariba: Nepoznate plime, Snjeguljica i lovac) kako glumi Manuela Borbona, diktatorskog generala srednjoameričke otočne države u kojoj je građanski rat došao do vrhunca, zbog čega je on pobjegao u Miami kako bi zatražio azil. No, protivnici su pronašli njegovo sklonište pa je šef gradske policije zatražio Crocketta i Tubbsa da ga čuvaju od atentata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U epizodi naslovljenoj Svijet pun problema gostovat će američki glumac Dennis Farina, poznat po brojnim detektivskim ulogama, ponajprije iz serija Kriminalističke priče i Zakon i red. Njegov lik, hladni, proračunati mafijaš Albert Lombard, četiri se godine smatrao mrtvim, a sad se vraća kući kako bi zamolio sina da ne sklapa ugovor s drugim mafijašima, bojeći se za njegov život. Stoga Al nevoljko pristane pomoći Crockettu i Tubbsu da zajedničkim snagama smaknu najvećeg mafijaša u gradu, Librizzija.

Kao šećer na kraju, u posljednjoj epizodi pete sezone, ali i serije Poroci Miamiju općenito, gostovat će američka glumica Pam Grier, gledateljima poznatija kao Jackie Brown iz Tarantinova istoimenog filmskog hita. Ovog puta utjelovit će lik Tubbsove stare simpatije, njujorške detektivke Valerie, koja se bori za život svoje drage prijateljice, ovisnice o drogi, koja iskorištava i maltretira svoju kćer tjerajući je da spava s dilerom u zamjenu za drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako završava priča o dvojici najboljih detektivskih partnera iz Miamija, gledatelji će moći doznati u posljednjim epizodama serije Poroci Miamija koje će se emitirati u razdoblju od 16. do 19. srpnja u 13:55 sati, samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo