NAKON ČETIRI DANA OTPORA / FOTO Tomašević u odijelu Čistoće izlazi na ulice s radnicima. 'Ja nisam Milan Bandić'

Image
Foto: RTL

Sindikalistica Kaltak rekla je kako će im biti ostvareno pet zahtjeva, a za šest je gradonačelnik rekao da će dati svoj maksimum, oni pak čekaju pisano očitovanje

26.1.2023.
11:19
RTL
VOYO logo

Gradonačelnik Tomislav Tomašević izašao je iz podružnice Čistoća i stao pred medije i to u odijelu Čistoće.

Najavljeno je naime da će se radnici vratiti na radna mjesta, da će s jednom ekipom izaći i sam gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici su već krenuli s odvozom. Nadam se da će svi poštivati dogovor, kako radnici tako i Grad. Ovo je bio iskren i dobar razgovor koji smo imali s radnicima. Hvala svim radnicima na strpljenju. Ono što je jasno jest da se treba unaprijediti i uvjete rada", rekao je gradonačelnik.

Image
Foto: RTL

"Ja sam se ponudio da idem danas provesti nekoliko sati s radnicima na terenu. Zato sam tako odjeven. Idem vidjeti kako je njima na terenu, sljedećih nekoliko sati sam na terenu. Znam da je Skupština i sljedećih nekoliko sati ću raditi sve što smijem kao pomoćni radnik", dodao je te spomenuo kako nema tih junaka koji su spremni raditi ovakav posao, u kojem se za svaki potpis može kazneno odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici su tražili da dođem i ja sam došao. Ne mislim da me se može uspoređivat s bilo kime. Što se tiče usporedbi za koje vjerujem da će biti, ja nisam Milan Bandić koji je išao učiti radnike kako da rade. Ja sam ovako odjeven i idem na teren da ja od njih naučim kako se radi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo