OASIS PJEVA O KAKI / Gallagher: Kaka je budaletina

Frontman brit-pop skupine Oasis i strastveni navijač Manchester Cityja, Noel Gallagher, na koncertu u Milanu posvetio je pjesmu Milanovu nogometašu Kaki, a prije toga ga nazvao i budaletinom.

4.2.2009.
10:27
VOYO logo

Lider brit-pop skupine Oasis i strastveni navijač Manchester Cityja, Noel Gallagher, na koncertu održanom u Milanu posvetio je pjesmu Milanovu nogometašu Kaki.

- Sljedeća pjesma ide za "signora Kaku" - izjavio je na milanskom koncertu britanski rocker te potom krenuo svirati dobropoznati rif jedne od Oasisovih najvećih uspješnica: Don't look back at anger! (Ne gledaj u prošlost s bijesom!).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema se sasvim jasno nadovezuje na Noelovu izjavu u nedjelju uvečer, kada je gostovao u poznatoj televizijskoj emisiji Controcampo, koja se već desetak godina emitira na programu Italia 1.

- Što mislim o Kaki? Nakon svega tip mi se čini kao totalna budaletina. Možda će za tri godine plakati što nije došao k nama u Manchester City - izjavio je u svom bespoštednom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gallagher i njegov brat, pjevač Liam, poznati su po zaljubljenosti u City, starijega i od lokalnog stanovništva poštovanijeg mančesterskog premierligaša, ali i po mržnji spram Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo