nakon šteta zbog potresa / Globalna kampanja prikupljanja novca za obnovu Petrove i Rebra ide dalje: 'Moramo imati ljude koji pomažu'

Image
Foto: Facebook

Donacije većinom pristižu iz SAD-a, a do sada je prikupljeno više od 230 000 kuna

3.4.2020.
14:42
Facebook
VOYO logo

Sa željom da se prikupi milijun dolara za obnovu bolnica koje su oštećene u zagrebačkom potresu bila je pokrenuta svjetska kampanja prikupljanja novca preko platforme GoFundMe. Sve je organizirano zajedno s neprofitnom organizacijom ACAP - Association of Croatian American Professionals Foundation. Ivan Milković, direktor SALES PERITIAS grupe, jedan od pokretača cijele akcije, u razgovoru za Vijesti.hr izjavio je kako svaki dan dostižu 10 tisuća kuna u donacijama i to ih jako veseli.

Prikupljeno 230 tisuća kuna

Donacije većinom pristižu iz SAD-a, a do sada je prikupljeno više od 230 000 kuna koji su namijenjeni rodilištu u Petrovoj i KBC-u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U kontaktu smo sa Brankom Šerbo Pericom koja je zadužena za Službu dugotrajne imovine i primarijusom Milivojem Novakom kako bi identificirali točnu potrebu bolnica'', izjavio je Ivan Milković.

Akciju su podržali i Zlatko Dalić, Dubravko Šimenc i Gordan Giriček. Najveća donacija koju su za sada primili iznosila je 35 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sama situacija i socijalna distanciranost neka nas ne spriječi da pomažemo jedni drugima i da uz sve online alate ipak moramo imati ljude koji nam pomažu. U ovom slučaju tu smo da pomognemo našem bolničkom osoblju i našim malim bebama. Dobro se uvijek dobrim vrati'', poručio je Milković.

Donacije se primaju na linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike