KRENULI KOMENTARI / HDZ-ov načelnik na Facebooku objavio: 'Donosimo proračun za 2024. Ovdje napišite što želite'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vetma je na čelu Klisa već punih 10 godina. 'U ovoj godini, kroz neovisno istraživanje, Općina Klis proglašena je najtransparentnijom općinom u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Pa neka i ovaj čin bude u prilog tome da želimo općinu zadovoljnih ljudi, svjesni da ne možemo u svakom trenutku poznavati baš svaki problem i potrebu', napisao je

28.11.2023.
8:46
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik općine Klis kod Splita, Jakov Vetma, inače HDZ-ovac, pozvao je svoje mještane da putem Facebooka iznesu svoje prijedloge uoči rasprave o proračunu za sljedeću godinu.

"U srijedu donosimo proračun za 2024. godinu. Iako smo ga uputili na e savjetovanje, gdje svatko, po prvi put, ima mogućnost sukreirati sve što ćemo raditi u 2024., evo prilike i da ovdje napišete što želite u sljedećoj godini, a ja ću svaki komentar/prijedlog iznijeti pred vijećnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj godini, kroz neovisno istraživanje, Općina Klis proglašena je najtransparentnijom općinom u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Pa neka i ovaj čin bude u prilog tome da želimo općinu zadovoljnih ljudi, svjesni da ne možemo u svakom trenutku poznavati baš svaki problem i potrebu", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vetma je na čelu Klisa već punih 10 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Ravnatelj iz Klisa 4 mjeseca sam razvozio obroke djeci. Odlučio je prestati. Jesu li se odgovorni probudili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo