HLOVERKA NAPALA BIVŠEG KOLEGU: / 'Novu sezonu Otvorenog uređivat će Denis Latin. Bože sačuvaj! Žao mi je pretplatnika'

Image
Foto: PIXSELL

Novak Srzić nije Latinu čestitala na tome što će uređivati emisiju koju je i sama svojedobno uređivala i vodila, već je izrazila žaljenje i suosjećanje s pretplatnicima

17.9.2019.
8:56
PIXSELL
VOYO logo

Direktorica Turističke zajednice Grada Makarske Hloverka Novak Srzić, koju neki pamte i kao urednicu Informativnog programa na Hrvatskoj radioteleviziji odakle je otišla 2015. godine dobivši otkaz, na Facebooku je prokomentirala vijest da će urednik HRT-ove emisije 'Otvoreno' u novoj sezoni biti Denis Latin.

Novak Srzić nije Latinu čestitala na tome što će uređivati emisiju koju je i sama svojedobno uređivala i vodila, već je izrazila žaljenje i suosjećanje s pretplatnicima. Štoviše, kazala je da je zbog toga "duša boli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HLOVERKA NOVAK SRZIĆ BIJESNA NAPALA MAKARSKE UGOSTITELJE, OBJAVILA TIRADU: /

'Večeras sam baš ljuta...'

Image
HLOVERKA NOVAK SRZIĆ BIJESNA NAPALA MAKARSKE UGOSTITELJE, OBJAVILA TIRADU: /

'Večeras sam baš ljuta...'

Ne vole se još odavno

"Ne gledam više puno televiziju... vratila se mojoj staroj ljubavi radiju... ovo je fotka iz mog i našeg Otvorenog.... u ovoj sezoni Otvoreno će uređivati Denis Latin... duša me boli... ne zbog mene... ja sam sve već vidjela... žao mi samo pretplatnika...Bože sačuvaj...", napisala je na Facebooku Novak Srzić prikačivši uz objavu jednu svoju stariju fotografiju iz dana dok je bila na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je izazvala prilično žestoke reakcije njezinih pratitelja, i "za" i "protiv" dok je sam Latin na svome Facebook profilu samo podijelio Hloverkinu objavu ne komentiravši je.

Inače, sukobi, a očito i netrpeljivost Novak Srzić i Latina imaju dulju povijest. Godine 2008. Novak Srzić je, tada kao glavna urednica HTV-a, kaznila Latina, tada urednika popularne emisije 'Latinica' obustavom 30 posto plaće jer je u jednoj emisiji, suprotno njezinim naputcima, ugostio ondašnjeg novinara Globusa Gordana Malića. Za Latina je tada kazala da neprofesionalno obavlja posao jer izbjegava u emisije zvati goste sučeljenih stavova te ga je optužila da "program uređuje po naputcima obavještajnih službi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo