SJEĆANJE NA GENIJALNOG KOMIČARA / Hollywood se prisjetio Robina Williamsa povodom godišnjice njegove smrti

Image

U utorak su društvene mreže holivudskih zvijezda i drugih celebrityja preplavila sjećanja i dirljive posvete toj istinskoj ikoni sedme umjetnosti

12.8.2015.
7:55
VOYO logo

Povodom prve godišnjice smrti neprežaljenog Robina Williamsa, u utorak su društvene mreže holivudskih zvijezda i drugih celebrityja preplavila sjećanja i dirljive posvete toj istinskoj ikoni sedme umjetnosti.

Sarah Michelle Geller, koja je s Williamsom glumila u humorističnoj seriji "The Crazy Ones", tako je na Instagramu objavila fotografiju slavne klupe i poznati citat iz filma "Dobri Will Hunting": "Sorry Guys, I Went To See About A Girl".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni bloger Perez Hilton napisao je na Twitteru "dopustite Robinu Williamsu da vas inspirira na godišnjicu svoje smrti" i na jednom mjestu prikupio niz njegovih slavnih filmskih rečenica, a nesretnog Oskarovca prigodnim su se "postovima" prisjetili i CNN, uprava Grammyja te američko ministarstvo obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dana ti je samo mala iskra ludila, ne smiješ je izgubiti", citirala ga je glumica Zoe Saldana, dok je mlada holivudska nada Josh Gad istaknuo: "ni nakon godinu dana još uvijek ne vjerujem da Robina Williamsa više nema. Svijet je ostao uskraćen za 20 milijuna osmijeha".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robin Williams izvršio je samoubojstvo objesivši se u svom domu u Paradise Cayu u Kaliforniji, nakon duge borbe s depresijom i uznapredovalom Parkinsonovom bolešću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo