HRVATSKA SE OPRAŠTA OD VOLJENOG GLUMCA: / 'Nadala sam se da će 2019. biti sretnija, i odmah, na početku, napušta nas veliki, najveći...'

Image

"Hvala mu za sve što je ostavio ljepoti filmske umjetnosti"

2.1.2019.
23:16
VOYO logo

U 67. godini života preminuo jedan od najvećih glumaca s ovih prostora, legendarni Ivo Gregurević.

Malo je reći da je ova vijest šokirala, kako javnost, tako i njegove prijatelje i kolege. Jedan od njih je i Emir Hadžihafizbegović. "Napustio nas je veliki čovjek i glumac. Moj veliki prijatelj i filmski partner Ivo Gregurević. Hvala mu za sve što je ostavio ljepoti filmske umjetnosti i hvala mu za svaki kadar koji smo uradili zajedno. Bog neka upokoji tvoju dobru dušu Ivo moj plemeniti. Tvoj Emir', napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I novinarka Antonija Mandić oprostila se od Gregurevića putem Twittera. "Svaki put kad bih se vratila s intervjua s nekom holivudskom zvijezdom, jedan kolega bi uletio u montažu i pitao: "Jel Ivo Gregurević? Nije? Ma džaba ti intervju, pa on je jedini pravi glumac." I tako godinama. Otišao je još jedan od velikih", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošla je godina bila bolna, zauvijek su otišli najveći. Nadala sam se da će 2019. biti sretnija! I odmah, na početku, napušta nas veliki, najveći Ivo Gregurević, dečko iz Donje Mahale. Hvala ti, dragi Ivo na svim ulogama, na danima koje si u bolnici proveo uz svog prijatelja Ivu - Ivandu, Magdaleninog oca. Nastavite vas dvojica i Gore razgovarati o filmovima, o Savi, o vašoj plovidbi gumenim čamcem od Zagreba do Orašja, tamo neke sedamdeset i osme... Počivaj u miru. Za nas ćeš živjeti dok mi živimo!", napisala je Gregurevićeva prijateljica, spisateljica Julijana Matanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo