Nova RTL-ova dramska serija / Intervju s muškarcem kojeg opsjedaju 'Tajne' iz prošlosti!

Nova RTL-ova dramska serija "Tajne" samo što nije počela s emitiranjem! Ususret premijernom prikazivanju po hrvatskim gradovima, donosimo intervju s glumcem Aleksandrom Cvjetkovićem, koji u Tajnama glumi problematičnog Ivana Franića.

5.9.2013.
18:17
VOYO logo

AleksandraCvjetkovića u Hrvatskoj nije bilo godinama, a onda se vratio u velikom stilu.  U novoj RTL-ovoj dramskoj seriji "Tajne" oživio je IvanaFranića - muškarca kojega opsjedaju tajne iz prošlosti.

"Serija je presjek njegovog života, njegovih turbulencija, koje se odražavaju i na njegovu obiteljm na njegovu širu familiju", izjavio je glumac Aleksandar Cvjetković.

Godinama je živio u Italiji i tamo odigrao čitav niz velikih kazališnih i filmskih uloga. Hrvatska ga javnost pamti po ulozi ruskog mafijaša u popularnoj Čaroliji.

Prvo glumačko iskustvo stekao je u Velom Mistu kada je ovaj rođeni Ličanin sa samo 19 godina oduševio sjajnim dalmatinskim govorom.

"Nešto me veže za to, za taj škoj, za to more, mora da sam nekad bija nekakava ribica u jadranskom moru".

I koliko god sanjari o Visu, trenutna mu je adresa - u Zagrebu. Zajedno s ekipom poznatih glumaca stvara seriju koja se bavi burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije. Tajne će se na RTL-u početi otkrivati već u subotu. Građani Gospića, Čakovca, Knina, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Virovitice na svojim će središnjim trgovima moći sudjelovati na javnom prikazivanju prve epizode i upoznati se  s glavnim glumcima nove hit serije.

"Ja pozivam naše građanstvo, naše gledatelje, da dođu da pogledaju u subotu u 20 sati ekskluzivno prikazivanje prve epizode serije "Tajne", za kraj je poručio Cvjetković.

Sve o seriji "Tajne" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo