ZA NJIH JE 1982. GODINA / Iz arhiva Duran Durana

Image

Idoli današnjih majki i pokoje bake vraćaju se u vrijeme kad su žarili i palili top ljestvicama.

24.4.2009.
9:23
VOYO logo

Sasvim je logično da Duran Duran "pere" nostalgija, a sudeći po izdanjima koja upravo pripremaju, tu činjenicu više ni ne pokušavaju sakriti. 

Naime, uz ranije najavljeno dvostruko reizdanje ključnog albuma "Rio", u lipnju će izaći i arhivska CD/DVD snimka "Duran Duran - Live In Hammersmith", nastala u slavnoj londonskoj dvorani u sklopu promotivne turneje za spomenutu ploču. DVD polovica, pak, uključuje i šest videospotova te dva nastupa na kultnoj BBC-jevoj emisiji "Top of the Pops".  U pitanju je drugo koncertno izdanje u karijeri grupe koje stiže na tržište točno 25 godina nakon ne baš najuspješnije "Arene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se uskrsnuća "Rija" tiče, ono će u svakom slučaju obožavateljima predstavljati pravu senzaciju. Razlog za to pronalazimo u zaista rijetko viđenom broju dodatnih pjesama koje se protežu od remikseva, koncertnih zapisa i demo snimaka, što će, uzmemo li u obzir uobičajeno ispeglani zvuk grupe, biti posebno zanimljivo poslušati.

"Rio" je, prvenstveno zahvaljujući hitovima "Save A Prayer", "Hungry Like A Wolf" i "Rio", Duran Duran iz osrednje popularnog sastava pretvorio u svjetske zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo