Izvanredno stanje u BiH, nasilje u Baltimoreu, Bandić ponovno u skupštini

Danas na Net.hr-u čitajte ove važne vijesti

28.4.2015.
8:13
VOYO logo

Mladi u Baltimoreu izašli na ulice, pale sve pred sobom...

Ulice Baltimorea ostale su opustošene kada se nekoliko stotina mladih sukobilo s policijom nakon pogreba crnog mladića koji je umro dok je bio u pritvoru. Epilog nemira su izgoreni automobili, opljačkane trgovine, požari u središtu grada. Ima ozlijeđenih. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Za mogućnost terorističkog napada u BiH znalo se još u petak

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko osudio je napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je poginuo jedan policajac, dok su dva ranjena. Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) u petak je upozorila na mogući napad, dodao jer Inzko. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izlaska iz Remetinca Bandić se vraća u Gradsku skupštinu

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine u utorak, 28. travnja, bit će prva na kojoj će, nakon povratka na dužnost i izlaska iz remetinečkog zatvora zbog slučaja "Agram", ponovno biti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a na dužnost gradske zastupnice na sjednici bi trebala prisegnuti njegova bivša zamjenica Sandra Švaljek. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ovo je 8 najčudnijih knjižnica svijeta

Fotografije koje će vas oduševiti napravio je Alex Johnson i sabrao ih u svojoj knjizi 'Improbable Libraries'. Više pročitajte na portalu Telegram.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo