PROMOCIJA 'STAR WARSA' / Još jedno jako ime na INmusicu - Wilco se vraćaju u Zagreb!

Image

U pitanju je bend koji je među prvima ponudio besplatno preuzimanje pjesama, čime je kulminirao višegodišnji "rat" Jeffa Tweedyja i njegove ekipe s izdavačkim kućama

29.1.2016.
11:32
VOYO logo

Wilco, jedan od najvažnijih bendova alter i indie rock scene, najnovije je u nizu velikih imena koja su potvrdila nastup na INmusicu, najvećem hrvatskom open-air festivalu čije će se jedanaesto izdanje održati od 20. do 22. lipnja na jaruskom Otoku hrvatske mladeži.

Osnovani su 1994. u Chicagu, nakon raspada americana pionira Uncle Tupelo, a od tada su objavili devet studijskih albuma, od kojih vrijedi izdvojiti s dva Grammyja nagrađeni "A Ghost Is Born" i "Yankee Foxtrot Hotel", po mnogima njihovo najbolje ostvarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u pitanju je bend koji je među prvima ponudio besplatno preuzimanje pjesama, čime je kulminirao višegodišnji "rat"  Jeffa Tweedyja i njegove ekipe s izdavačkim kućama.

U Zagrebu su dosad svirali samo jednom, 2012. na Velesajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jarunu će predstaviti prošlogodišnji album "Star Wars", uvršten u TOP 10 američke alter ljestvice, a osvojio je i novu nominaciju za Grammyja.

Bogato jedanaesto izdanje INmusic festivala, uz nastup grupe Wilco, uveličat će Florence + The Machine, PJ Harvey, The Kooks, Yeasayer, The Heavy, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Monoswezi i mnogi drugi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije), dok ona za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo