Kosor: Borit ćemo se do posljednjeg daha

'Borba protiv korupcije do posljednjeg daha, uzimajući u obzir da nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže.

22.1.2010.
16:53
VOYO logo

Na otvaranju 15. međunarodnog sajma gospodarstva i poljoprivrede Viroexpo 2010. u Virovitici predsjednica Vlade Jadranka Kosor novinarima je na njihov upit rekla da nema novih saznanja o Damiru Polančecu te poručila da će uskoro posjetiti Koprivnicu.

"Nemam novih saznanja, a sve institucije trebaju raditi svoj posao. Borba protiv korupcije i bilo kakvog kriminala do posljednjeg daha, uzimajući u obzir da nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže. Bez obzira na ime i prezime, na političku opciju kojoj pripada i sve drugo. Stajalište je Vlade da nema nedodirljivih i ne znam što je Polančec mislio kada je o tome govorio, a Koprivnicu ću posjetiti vjerojatno vrlo skoro, u povodu 20. obljetnice HDZ-a i vrlo rado ću se odazvati pozivu", izjavila je premijerka Kosor piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje koga Vlada podržava za Državnog odvjetnika, premijerka je rekla kako je Vlada predložila Mladena Bajića za Državnog odvjetnika za sljedeći mandat, što će predložiti Hrvatskom saboru.

Bilo je riječi i o odnosima sa Srbijom, pri čemu je premijerka naglasila kako u odnosima između Hrvatske i Srbije moramo razgovarati kao susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sajmu u Virovitici proizvode i usluge ponudilo je više od 700 izlagača iz 18 zemalja svijeta, a Kosor je izjavila je kako se klanja gospodarstvenicima i obrtnicima koji nose najveći teret aktualne krize, piše Večernjak.

Prethodni članci:

arti-201001210630006 arti-201001190423006 arti-201001210565006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo