'UNPLJUGD' ZA 21. STOLJEĆE / Kultni koncertni album Psihomodo Popa nastavlja se nakon 20 godina

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Snimka iz tog zagrebačkog kazališta postala je najprodavaniji album u karijeri Psihića, a akustične verzije pjesama poput "Frida" i "Kad sam imao 16" po pitanju popularnosti su nadmašile i originalne verzije

16.9.2015.
11:20
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Kultni koncertni album Psihomodo Popa "Unpljugd", snimljen 1995. u kazalištu Gavella, nastavlja se 20 godina kasnije.

"Stari Zagrepčanci i pravi rockeri znaju da je za sve kriva Gavella. Koji je to bio početak vrlo kulturne turneje na kazališnim daskama... Odsvirali smo unplugged koncert koji je odmah dao i novu hrvatsku riječ Unpljugd", prisjetio se Davor Gobac te u svom stilu najavio novi nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja nam je ponoviti sve to. Zato u svoj predbožićni kalendar odmah upišite 4.12.  Zagrebačko kazalište Gavella naravno i ovaj puta. Vjerujem da će biti nekih koji budu htjeli baš baš isto sjedalo kao i pred 20 godina. Nažalost, to nije moguće. Promijenili su tapecirung".

Snimka iz tog zagrebačkog kazališta postala je najprodavaniji album u karijeri Psihića, a akustične verzije pjesama poput "Frida" i "Kad sam imao 16" po pitanju popularnosti su nadmašile i originalne verzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Gavellu zakazan je za 4. prosinca, a ulaznice po cijeni od 130 kuna (150 na dan koncerta) možete kupiti na blagajni kazališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo