'OČITO IM NIJE PRVI PUT' / Selak Raspudić rasturila Puljka i ekipu iz seks skandala: 'Takvom tipu ja ne bih dala da upravljaju štalom...'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Mosta istaknula je da je sramotno i nedopustivo koristiti nečiji invaliditet za potencijalno kažnjiva i moralno neprihvatljiva djela

13.6.2022.
16:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Najnovija afera vrha donedavne splitske vlasti uzburkala je duhove na domaćoj političkoj sceni, a napose u Splitu u kojem se za dva tjedna održavaju prijevremeni lokalni izbori. Saborska zastupnica Mosta, Marija Selak Raspudić osvrnula se na zbivanja te osudila donedavnog gradonačelnika Ivicu Puljka.

Image
SEKS AFERA /

Iscurile poruke koje su Baričić i Ivošević slali djevojkama iz Srbije: 'Ja ću to testirati uživo'

Image
SEKS AFERA /

Iscurile poruke koje su Baričić i Ivošević slali djevojkama iz Srbije: 'Ja ću to testirati uživo'

“Ivica Puljak bi se trebao ispričati svim osobama s invaliditetom u Hrvatskoj, jer je sramotno i nedopustivo koristiti invalidnost za potencijalno kažnjiva i moralno neprihvatljiva djela. To je najveći skandal u ovom skandalu. Kad netko koristi vlast da bi došao do seksualnih usluga, što je za moralnu osudu, a treba vidjeti bi li trebalo biti i kazneno gonjeno”, govori zastupnica Mosta za N1 te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mamljenje, vrbovanje, ne smije se ni ispod 18 godina… Neupitno je da je netko eksplicitno koristio vlast da bi došao do seksualnih usluga, što je za moralnu osudu, a političari žive i od svoga morala. Druga stvar je što je upetljan i sin razmetni gradonačelnika Puljka. Što god on učinio, vrata kuće će ga uvijek čekati otvorena”, komentirala je Selak Raspudić upletenost donedavnog dogradonačelnika Bojana Ivoševića i u ovaj skandal.

Ističe kako je riječ o potkapacitiranim političarima, nesvjesnima svoje funkcije. “Zabrinjavajuć je kapacitet onoga tko se u 21. stoljeću upušta u tako eksplicitan sadržaj i dijeli svoje slike s nekim na internetu. Čovjek koji je nesvjestan svoje političke funkcije i težine koju ona ima pa se upušta u ovakav oblik komunikacije… Očito im nije prvi put… Trebaš biti zaista potkapacitiran da bi se usudio to. Takvom tipu ljudi ja ne bih dala da upravljaju štalom, a ne Gradom Splitom. Osoba koja je jednom rekla ‘napit ću ti se krvi’ novinarki, odavno je morala otići”, zaključila je Selak Raspudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo