ZVAO GA STALLONE OSOBNO / Mickey Rourke u "Rambu 5"

Image

Slavni vijetnamski veteran pronašao je protivnika za svoju petu avanturu - zvijezdu hvaljenog "Hrvača".

10.3.2009.
20:13
VOYO logo

Sylvester Stallone ponudio je velikom povratniku Mickeyju Rourkeu ulogu u petom nastavku akcijske franšize "Rambo", javlja The Sun, pozivajući se na bliske izvore.     

List piše kako su se dvojica glumaca srela u Los Angelesu te je Sly uz piće nagovarao Mickeyja da prihvati ulogu. Vlasnik nepotvrđene oskarovske nominacije za "Hrvača" navodno je pristao utjeloviti glavnog negativca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac će prije nove avanture vijetnamskog veterana/savršenog stroja za ubijanje snimiti i akcijski film "The Expendables" čija je radnja frapantno nalik "Rambu". Skupina plaćenika kreće u južnoameričku državu svrgnuti nemilosrdnog diktatora, a nju će, uz Mickeyja u Slya, sačinjavati Forrest Whitaker, Jason Statham, Jet Li i Ben Kingsley. Stallone će taj film režirati prema vlastitom scenariju kao što planira učiniti i s "Rambom".

Po svemu sudeći, skoro 30 godina nakon originalnog "First Blood" John Rambo će se u "petici" vratiti u Sjedinjene Države. To je, naime, učinio na kraju posljednjeg filma, a šuška se kako će mu ovog puta neprijatelji biti kriminalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike