nova turska sapunica / Nebo i zemlja - nova serija uskoro na RTL Televiziji

Serija "Nebo i zemlja" u Turskoj se već drugu sezonu zaredom emitira istog dana i u istom terminu (srijedom u 21 sat) kao i "Sulejman Veličanstveni", no bez obzira na to sve je popularnija i gledanija!

20.3.2013.
21:19
VOYO logo

Od autora najpopularnijih turskih serija dolazi nam priča o dva brata povezanih krvlju i razdvojenih ljubavlju. Zvijezda najgledanijih turskih serija, Kivanc Tatlitug, povest će vas na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u novoj hit seriji – Nebo i zemlja!

Braća Kuzej i Gunej potpuna su suprotnost - Kuzej je nepredvidiv, divlji i uvijek spreman na fizički obračun i svađu, dok je stariji Gunej miran i stidljiv dečko, odličan đak. Njihovu sudbinu promijeni prometna nesreća s tragičnim posljedicama - iako je Gunej vozio automobil, Kuzej je preuzeo krivicu na sebe i odslužio zatvorsku kaznu od godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Serija "Nebo i zemlja" u Turskoj se već drugu sezonu zaredom emitira istog dana i u istom terminu (srijedom u 21 sat) kao i "SulejmanVeličanstveni", no bez obzira na to sve je popularnija i gledanija!

Serija se trenutno emitira u 22 zemlje diljem svijeta, a uskoro dolazi i na RTLTeleviziju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo