NEOČEKIVANA IMENOVANJA: / HDZ-ov gradonačelnik Opara postavio Kerumovu sestru i SDP-ovog veterana da nadziru 'Čistoću'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Među članovima tog upraviteljskog tijela bit će i SDP-ov Veljan Radojković.

13.12.2017.
19:13
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Splita, HDZ-ov Andro Krstulović Opara donio je neočekivanu odluku imanovanjem četvero predstavnika Grada Splita u Nadzornom odboru (NO) "Čistoće". Tako će od sada Nadzornim odborom 'Čistoće' predsjedati Nevenka Bečić, sestra HGS-ova šefa Željka Keruma i nekadašnja čelnica Gradskog vijeća.

Među članovima tog upraviteljskog tijela biti i Veljan Radojković, SDP-ov veteran i friško umirovljeni dugogodišnji predstojnik Ureda državne uprave u splitsko-dalmatinskoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Slobodna Dalmacija takav rasplet ne čuti, jer je pripadnik starije garde socijaldemokrata očito dio HGS-ova nadzorničkog "paketa", a poznato je da je uvijek uspijevao postići svojevrsno suglasje s Kerumovim vijećnicima u Županijskoj skupštini.

U Nadzornom odboru 'Čistoće' sjedit će i Nenad Periš, šef HDZ-ova ogranka na Bačvicama i dugogodišnji šef Odjela za ispitivanje kakvoće zraka, tla i buke u županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo, te Josip Župić, bivši HDZ-ov predsjednik Gradskog kotara Kman i aktualni član Nadzornog odbora Gradske organizacije te stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo