TRAŽI POMOĆ / Očajna majka: 'Podstanarka sam, a ova operacija bi mom sinu olakšala život, pomozite, molim vas!'

Image
Foto: Shutterstock

Gotovo da nema dana da netko ne traži nekakvu pomoć, a među njima je i još jedna samohrana majka

13.11.2019.
7:57
Shutterstock
VOYO logo

Poziv u pomoć preko Facebooka odaslala je Kristina Bortek, kako piše – samohrana majka dvojice dječaka, Matea i Luke: ''Luka je rođen u 36. tjednu trudnoće i iz bolnice je otpušten je kao zdravo dijete. U prvih mjesec dana počinju se primjećivati prvi simptomi karakteristični za Lukinu dijagnozu (Leukodistrofija - Pelizaeus Merzbacher ) u obliku nistagmusa''.

''S navršenih 12 godina Luka ne sjedi samostalno, ne služi se rukama i kreće se uz pomoć invalidskih kolica. Najveći problem mu zadaje spastična tetrapareza. U zadnjih tri mjeseca Lukino stanje se pogoršalo tako da ima bolove u leđima uzrokovane lumbalnom skoliozom. Postaje sve vise ukočen u nogama, a time je teško održavati redovitu higijenu'', opisuje njegova majka.

Navodi da bi ''poboljšanje njegova stanja omogućila operacija po metodi Ulzibat koju rade liječici iz Rusije i izvodi se u Srbiji. Cijena je 2.850 eura, plus troškovi smještaja i putovanja''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imam status roditelja njegovatelja, podstanarka sam u Gradu Zagrebu i nisam u mogućnosti samostalno financirati troškove operacije'', ističe Bortek i zaključuje da stoga moli novčanu pomoć kojom će Luki biti omogućeno poboljšanje kvalitete života te unaprijed zahvaljuje.

Uplaćivati na Lukin tekući račun otvoren u Erste banci : Luka Bortek

Huzjanova 6, 10 090 Zagreb - Susedgrad HR5924020063209782898

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SWIFT: ESBCHR22

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo