Brzi i žestoki 7 / Ovako će izgledati posljednji film pokojnog Paula Walkera

Image

U Los Angelesu je prikazan prvi službeni trailer sedmog nastavka popularne sage o jurnjavi na četiri kotača - 'Brzi i žestoki'. To je ujedno i posljednji film Paula Walkera, koji je usred snimanja filma tragično poginuo u prometnoj nesreći.

2.11.2014.
15:45
VOYO logo

U proljeće 2015. godine na velika platna stiže sedmi nastavak megapopularnog filmskog serijala o jurnjavi na četiri kotača - 'Brzi i žestoki', originalnog naziva 'Furious 7'.

Radi se također o posljednjem filmu koji je snimio američki glumac Paul Walker, koji je u 41. godini života, za vrijeme snimanja navedenog filma, tragično poginuo u prometnoj nesreći. Kako se nesreća dogodila u trenutku dok film još nije bio kompletno snimljen, filmska je ekipa scene s glavnim glumcem dovršavala uz pomoć računalne tehnologije, kao i Paulove braće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim se ulogama pojavljuje već standardna ekipa iz prijašnjih nastavaka, uključujući Vina Diesela, Michelle Rodríguez, Jordanu Brewster, Tyresea Gibsona, Chrisa 'Ludacris' Bridgesa, ali i uz jedno novo poznato holivudsko ime, Jasona Stathama.

Uživajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo