Policija utvrdila / Pogibiju dvoje ljudi u Vukovoj Gorici uzrokovao 35-godišnji Mađar: Kamionom ih odnio s ceste

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Policija je došla do Mađara koji je u kobnom trenutku bio za volanom teretnog vozila britanskih registarskih oznaka

30.8.2018.
8:32
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Stravičnu prometnu nesreću koja je u Vukovoj Gorici prekjučer odnijela dva života skrivio je 35-godišnji državljanin Mađarske, doznaje KAportal.

U istrazi nesreće u kojoj su, podsjetimo, poginuli supružnici D. K. (39) i A. K. (43), a teško je ozlijeđena njihova devetgodišnja kćerka, policija je došla do Mađara koji je u kobnom trenutku bio za volanom teretnog vozila britanskih registarskih oznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, utvrđeno je da se 35-godišnji državljanin Mađarske nije kretao sredinom svoje trake, već je dijelom vozila prešao na suprotnu traku gdje je udario u bočnu stranu osobnog automobila riječkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 39-godišnjak, a koji je pretjecao spomenuto vozilo, kažu u policiji te dodaju da je tom prilikom došlo do zanošenja osobnog automobila koje je sletjelo van kolnika i udarilo u stablo.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 35-godišnji državljanin Mađarske bit će predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava, donosi KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija, međutim, nije objavila na koji je način došla do saznanja da je upravo mađarski državljanin skrivio ovu prometnu nesreću koja je šokirala grad Vrbovsko ali i cijelu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo