'ISKRENO SE KAJEM' / Šef bjelovarskog SDP-a priznao nam da je bio pijan za volanom: 'Moram biti primjer, a sada nisam bio...'

Image
Foto: Screenshot SDP

Nakon što smo doznali da je Plentaj bio pijan za volanom, s više od jednog promila alkohola u krvi, stigao je i odgovor predsjednika bjelovarskog SDP-a

7.5.2024.
16:09
Screenshot SDP
VOYO logo

Ranije smo objavili informaciju da je predsjednik bjelovarskog SDP-a Dejan Plentaj vozio pijan za volanom proteklog vikenda. Bio je u alkoholiziranom stanju za volanom te imao više od jednog promila alkohola u krvi.

Iako nam PU bjelovarsko-bilogorska to isto nije mogla potvrditi s obzirom na to da ne otkrivaju osobne podatke osoba, te nakon bezuspješnog zvanja privatne ordinacije u kojoj radi, ipak smo dobili i njegov odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TIJEKOM VIKENDA /

Doznajemo: Predsjednik bjelovarskog SDP-a bio pijan za volanom. Nazvali smo ga, ali imao je izgovor

Image
TIJEKOM VIKENDA /

Doznajemo: Predsjednik bjelovarskog SDP-a bio pijan za volanom. Nazvali smo ga, ali imao je izgovor

Kontaktirali smo sjedište SDP-a te nam je stigao i službeni odgovor samog Plentaja koji prenosimo u cijelosti:

"Nažalost, dogodila mi se velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se javno ispričam. Shvaćam ozbiljnost svojih postupaka i priznajem da sam napravio ozbiljnu grešku", poručio je pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao političar, ali prije svega kao građanin, moram biti primjer odgovornog ponašanja, što u ovom slučaju nisam bio. Nema izgovora za takvo ponašanje, i za to se iskreno kajem. Preuzimam svu odgovornost za svoje postupke i snosit ću sve posljedice sukladno zakonu. Ljudi na greškama uče i siguran sam da mi se tako nešto više nikada neće ponoviti. Još jednom se iskreno ispričavam, kako svojim suradnicima i obitelji, tako i svim našim sugrađanima", napisao je u odgovoru za Danas.hr.

Podsjetimo, Plentaj je prije godinu dana izabran za predsjednika bjelovarskog SDP-a i to nakon dvije godine rasula u toj organizaciji koju su nakon debakla na lokalnim izborima napustili članovi vodstva. Na parlamentarnim izborima održanim prije manje od mjesec dana skupio je 392 preferencijalna glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: SDP-ovci se još nisu oglasili o Mostovom prijedlogu da Ivan Penava postane predsjednik Sabora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo