počivao u miru / Preminuo redatelj videospotova Žare Batinović: Za Olivera napravio 15 spotova, zaslužan i za 'Teške boje' od Majki

Image

U splitskom KBC-u jutros je preminuo Žare Batinović, poznati splitski redatelj videospotova. Snimio nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji poput Gibonnija, Bajage, Olivera, Lukyja, Daleke obale, TBF-a, Severine, Majki, Parnog Valjka i još mnogim drugima

25.3.2023.
11:17
VOYO logo

Poznati splitski redatelj glazbenih spotova Žare Batinović preminuo je jutros u splitskom KBC-u, gdje se od sredine siječnja borio s koronom i upalom pluća, piše Večernji list. Batinović je izgubio životnu bitku u trenutku kad su svi mislili da će se izvući jer je skinut s respiratora te je počeo komunicirati.

Snimio nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji poput Gibonnija, Bajage, Olivera, Lukyja, Daleke obale, TBF-a, Severine, Majki, Parnog Valjka i još mnogim drugima. Dobio je nagradu za najbolji spot u XX. stoljeću "Teške boje".
Za Olivera je napravio 15 spotova, dva dokumentarna filma i dvostruki DVD i to u periodu od šest godina - od 2000. do 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo