'OVO NISAM MOGLA ZAMISLITI' / Prijovićmanija i u Osijeku: Karte za koncert planule u 3 sata, Aleksandra već najavila i drugi: 'Iznenađena sam'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prijović je koncert 13. veljače 2024. godine najavila tijekom popodneva, a karte su "planule" za samo tri sata. Ubrzo nakon toga pjevačica je najavila i drugi koncert planiran za 14. veljače pa će Osječani uz njezine hitove proslaviti Valentinovo

29.12.2023.
22:27
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Regionalna pjevačka senzacija Aleksandra Prijović, koja je početkom prosinca napunila pet zagrebačkih Arena, rasprodala je koncert sredinom veljače iduće godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Prijović je koncert 13. veljače 2024. godine najavila tijekom popodneva, a karte su "planule" za samo tri sata. Ubrzo nakon toga pjevačica je najavila i drugi koncert planiran za 14. veljače pa će Osječani uz njezine hitove proslaviti Valentinovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem da sam malo umorna, ali je toliko lijepih stvari da mi umor ne može ništa. Jako sam iznenađena s Osijekom, hvala svima koji su kupili karte. Čudo što se sve dogodilo u ova tri sata. U prodaji je i 14. veljače. Ovo nisam mogla zamisliti kao i ništa što mi se u zadnje vrijeme događa. Jako se radujem Osijeku, ipak sam ja u tom kraju odrasla", rekla je popularna srpska pjevačica za Extra FM.

Image
HRVATSKA BILLBOARD LJESTVICA /

Prijovićka i dalje na 'repeatu' kod Hrvata! Ipak, u TOP 5 našla su se i dva svjetska hita

Image
HRVATSKA BILLBOARD LJESTVICA /

Prijovićka i dalje na 'repeatu' kod Hrvata! Ipak, u TOP 5 našla su se i dva svjetska hita

"Dvorana 'Gradski vrt' spremna je dočekati sve one koji žele biti dio velike turneje i iskusiti emociju i energiju o kojoj svi u regiji pričaju! Idealna prilika da i Dan zaljubljenih proslavite ranije te ljubav vas i bolje polovice proslavite uz najljepše stihove Aleksandre Prijović", poručuju organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Aleksandri Prijović je početkom prosinca uspjelo ono što dosad nikome nije. Održala je pet koncerata u zagrebačkoj Areni gdje su joj se kao gosti iznenađenja redali Saša Matić, Milica Todorović, Lepa Brena, Jelena Rozga, Tea Tairović, Mc Stojan, Nataša Bekvalac, Aco Pejović i drugi. U sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada" 28-godišnja pjevačica izazvala je pravu pomutnju u Hrvatskoj, a neki su mediji pisali kako je samo od prodaje karata zaradila 2.780.000 eura.

Na nekim joj se koncertima na pozornici pridružio i njezin četverogodišnji sin Aleksandar kojemu je to, kako je pjevačica ranije rekla, ispunjenje velike želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za koncerte preprodavale su se i za 200 eura, iako je najjeftinija ulaznica na stranicama prodavača bila 25 eura, a najskuplja, za VIP ložu, 130 eura. Prema procjenama, svake je večeri bilo 18 tisuća ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi su ludi za Aleksandrom Prijović, Direkt na 5. koncertu pokušao doznati u čemu je stvar 'Ne postoji nitko sretniji od mene'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo