ZAOBIĆI ĆE DISKOGRAFE / Prince sprema tri nova albuma

Image

Ekscentrični pop genij najavljuje najproduktivniju godinu svoje tri desetljeća duge karijere.

5.1.2009.
16:14
VOYO logo

Veliki pop čudak Prince u 2009. godini objavljuje čak tri nova albuma, i to bez ikakve pomoći diskografskih kuća i distribucijskih lanaca.      

Na prvom od njih "MPLSOUND" eksperimentirao je s novim, dosad nepoznatim tehnikama snimanja, a glazbeno ga opisuje kao nastavak electro zvuka iz 80-ih, najsličnijem onom s multiplatinaste ploče "When Doves Cry".   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća je gitaristička ploča "Lotus Flower" s kojeg je neke pjesme već predstavio na nezavisnim radio stanicama te "Elixir", suradnju sa svojom štićenicom Briom Valente.  Materijal s "Elixira" prince je opisao kao "zloćest, ali ne prljav", dok je glas svog novog otkrića usporedio sa Sade.  

Sva tri albuma Prince će distribuirati putem interneta i maloprodaje iako se nekoliko velikih etiketa nudi kao potencijalni distributer za područje Sjedinjenih Država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji studijski uradak "Planet Earth" iz 2007. godine glazbenika, pravog imena Roger Nelson, je prema mišljenju kritičara vratio u formu nakon duge kreativne izgubljenosti, obilježene suludim preimenovanjima samog sebe.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo