Sad se i Slovenci rugaju Milanoviću!

20.7.2011.
19:06
VOYO logo

Niz velikih afera u središtu kojih su bili čelni političar Hrvatske potresao je vladajuću stranku HDZ ali i cijelu Lijepu našu, no unatoč svemu navedenome javnost sve više podržava HDZ, dok podrška oporbi - opada.

Upravo tom temom pozabavio se kolumnist slovenskog Dela Rok Kajzer koji je predsjednika SDP-a Zorana Milanovića opisao kao nesposobnog, dog je njegovu politiku nazvao pogrešnom. Upravo zbog toga, piše u svojoj kolumni, oporbi pada podrška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno pažnje Kajzer je posvetio povratku bivšeg premijera Ive Sanadera u Hrvatsku, te je zaključio da je oporba zbog toga frustrirana jer ne zna kako iskoristiti tu situaciju u svoju korist.

Delo tak ujedno piše da se Milanovićevo taktiziranje i čekanje na kolaps neprijatelja pokazalo krivom politikom, te se napominje da je vođa oporbe možda sam shvatio koliko je pogrešna njegova politika dok je šutio za vrijeme velikih prosvjeda na ulicama Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se i kako je ''SDP dokazao da ne može iskoristi ogromne političke grijehe svojih političkih neprijatelja'', koje Delo ocjenjuje kao propuštene 'darove' oporbi.

Vezani članci:

arti-201107190389006 arti-201107200561006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo