GLUMI GA DICAPRIO? / Scorseseov film o Franku Sinatri

Image

Oskarom nagrađeni redatelj upravo je osigurao prava na snimanje biopica o legendarnom pjevaču.

14.5.2009.
15:07
VOYO logo

Frank "blue eyes" Sinatra uskoro će dobiti svoju filmsku biografiju iza koje stoji slavni Martin Scorsese.  

Oskarom nagrađeni redatelj "Pokojnih" i klasika poput "Taksist" ili "Razjareni bik" upravo je, nakon višegodišnjih pokušaja, od tvrtke "Frank Sinatra Enterprises" otkupio prava koja mu omogućuju ne samo da snimi film o slavnom pjevaču nego i da u koristi originalne izvedbe njegovih pjesama. Navodno je već pronašao i glavnog glumca - ulogu planira dodijeliti svom u zadnje vrijeme stalnom suradniku Leonardu DiCapriju. Njih dvojica zajedničkim su snagama u ovom desetljeću snimili "Bande New Yorka", "Avijatičara" i već spomenute "Pokojne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scenarij piše Phil Alden Robinson čiji je zadatak, prema riječima producentice Cathy Shulman, stvoriti potpuno drugačiju filmsku biografiju. Naime, umjesto uobičajenog kronološkog pristupa, film je zamišljen kao kolekcija vremenski nepovezanih scena iz života "The Voicea". Koji god pristup da odaberu, zanimljivih epizoda im neće manjkati - Sinatra je osim po glazbenim (11 Grammyja) i glumačkim (Oscar) uspjesima ostao upamćen i po vezama s mafijom, aferama s brojnim poznatim glumicama i starletama te legendarnim provodima u društvu svog "Rat Packa".

O jednom od članova Packa, Deanu Martinu, Scorsese je već pokušao snimiti film, ali to mu iz nikad razjašnjenih razgloa nije pošlo za rukom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo