ISPRIKA BIRAČIMA / Sinčić: 'Oni koji su zbog nas u Saboru, a glasuju za HDZ i MOST zadnje su ništarije'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sinčić se ispričao biračima na lošoj procjeni, poručivši da za takve u njegovu životu i stranci u kojoj je on predsjednik, nema mjesta

6.5.2017.
17:26
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Sinčić, predsjednik Živog zida na svom Facebooku profilu poručio je kako sve one koji su u Sabor ušli na listi Živog zida, a potom dali glas za HDZ i Most, smatra zadnjim ništarijama i najvećim izdajicama njihovih birača.

"Tko god ušao u Sabor na listi Živog zida, a zatim dao glas za HDZ, MOST, Ovršni zakon, porez na nekretnine, skuplje cestarine ili Jandrokovića, smatram zadnjim ništarijama i najvećim izdajicama svojih birača. 
Za takve u mom životu ili stranci kojoj sam predsjednik, sve dok jesam, nema mjesta. O kome god da se radi.
Da li snosim dio odgovornosti za Marina Škibolu? Naravno. Godinama sam vjerovao u njegovu čestitost, poštenje i nepokolebljivost, otkako je od 2011. sa mnom stajao rame uz rame na deložacijama. Da li sam u ijednom trenu posumnjao u njega? Nisam.
Ipak, dovoljno je bilo jedno glasovanje.
Mogu li obećati da takvih više nikad neće biti? Ne. Ali mogu obećati da će uvijek biti više ovakvih poput Bunjca, Pernara i mene, koji svoj obraz neće prodati za svo bogatstvo ovog svijeta, jer nismo tu zbog materijalnog, već duhovnog.
Ispričavam se svim biračima VIII. IJ. na pregolemoj lošoj procjeni, i mojoj i kolege Pernara",
napisao je Sinčić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo