VRIJEME JE DA SE ZOKI I PLENKI POMIRE / Mišo Kovač ima poruku za njih: 'Oni trebaju da se nađu i kažu: daj nemoj da kreteni osnivaju svoje stranke'

S obzirom na to da su se Zoran Milanović i Andrej Plenković žestoko posvađali i oko DORH-a evo prilike da na ovom mjestu čujemo i apel Mate Miše Kovača

3.6.2022.
23:38
VOYO logo

Zoran Šprajc večeras je u svojoj emisiji 'Stanje nacije' komentirao odnos premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića. Njegov komentar s RTL-a prenosimo u cijelosti.

"'Šta čekamo? Ajmo u zatvor s njim. Ako ćemo prihvatiti tu logiku. A kažemo da smo jedna od demokratskih država. Pa ukinite državno odvjetništvo, sudove itd. Postavite stabla za vješanje, po regionalnim centrima i sve smo riješili. Uštedjet ćemo jako puno u državnom proračunu', rekla je Zlata Hrvoj Šipek, glavna državna odvjetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E ovo treba pohvaliti. Gospođa Šipek i u najtežim trenucima misli na uštede. Nemamo mi para za giljotine i električne stolice, struja je sve skuplja, željezo također, streljane ne dolazi u obzir - metke čuvamo za Ruse.

Image
'A ZAŠTO ORBAN TAKO SLAVI?' /

Šprajc razvalio Plenkovića i onog Filipovića: 'Eto, energetski HUB ćemo biti, Kuvajt i Katar će prositi novce od nas'

Image
'A ZAŠTO ORBAN TAKO SLAVI?' /

Šprajc razvalio Plenkovića i onog Filipovića: 'Eto, energetski HUB ćemo biti, Kuvajt i Katar će prositi novce od nas'

'S vješalima možemo najviše uštedjeti, ali ne isplati se'

Vješala su najjeftinija, drva imamo, konopa imamo, majstora imamo, s vješalima stvarno možemo najviše uštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, s druge strane, tko zna, ipak je ovo Hrvatska. Riječ je o javnom sektoru pa i za vješala treba provesti javnu nabavu, a i Zlata Hrvoj Šipek valjda već zna kakva je korupcija u javnoj nabavi.

Natječaj se raspiše na Badnjak u ponoć, drvo mora biti afrički mahagonij, konop od indijske svile, jer i rođo mora zaraditi, jedna vješala mogla bi nas stajati više od električne stolice S klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuli ste gospođu Šipek, svaka županija mora imati svoja vješala, dakle 20 županija, 20 vješala, 20 natječaja, dvadeset prevara. Ne isplati se. Pogotovo jer kod nas ni državna vješala vjerojatno ne bi vješala kako treba…

Mišo pozvao na pomirbu

S obzirom na to da su se Zoran Milanović i Andrej Plenković žestoko posvađali i oko DORH-a evo prilike da na ovom mjestu čujemo i apel Mate Miše Kovača koji ih je pozvao na pomirbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni trebaju da se nađu i kažu: daj nemoj da kreteni osnivaju svoje stranke. Moramo biti jedni uz drugog, ali ovako da preko novina pljucaju, to nije dobro', kaže Mišo.

Mišo nije rekao s kojom pjesmom bi mirio Plenkovića i Milanovića, nam se čini da je za taj događaj najprimjerenija pjesma koju su otpjevali Mišo i Arsen Dedić. 'Mi smo lišće s iste grane'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo