Detalj koji je mnogima promakao / Stanković zbog Neleta prekršio jedino pravilo koje 'nije smio': 'Upotrijebit ću jednu riječ koja se ne upotrebljava....'

Image

Gostovanje legendarnog pjevača izazvalo je buru i niz reakcija

5.6.2023.
21:25
VOYO logo

Gost emisije 'Nedjeljom u 2' bio je bivši frontmen grupe Zabranjeno pušenje Nele Karajlić. Govorio je o svom skorom koncertu u Zagrebu, o tome zašto se grupa raspala te o odlasku iz Sarajeva i odnosu sa Sejom Sexonom. Progovorio je tom prilikom i o mnogima spornoj pjesmi Wanted Man u kojoj se zaziva ime Radovana Karadžića. Istaknuo je kako je s njom htio reći kako svaki sistem ima svog neprijatelja broj jedan.

Tom prilikom HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković odlučio je prekršiti pravilo o psovanju u ovakvoj vrsti emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč kontekstu i svemu, upotrijebit ću jednu riječ koja se u talk showovima ne upotrebljava, ali jel' se treba zajebavati s Radovanom Karadžićem i stavljati ga u pjesme, ako ništa onda zbog svojih dojučerašnjih kolega koji ga ne vole vidjeti niti u šali niti u zajebanciji", pitao je Stanković, cijeli ovaj dio razgovora pogledajte na YouTubeu od 21:14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nele je, inače, u emsiji odgovorio i na pitanje zašto se raspalo Zabranjeno pušenje.

"Zabranjeno pušenje raspalo se zato što je jednog dana Sejo Sexon meni došao i rekao da sa mnom ne može više raditi. Našli smo se u jednoj kavani, popili piće i onda sam shvatio da moj život dobiva potpunu drugu dimenziju. Čak nisam taj razgovor doživio kao raspad benda, dovoljno je da Sejo više nije sa mnom. Da sam ja tu kao kišobran bez drške", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo