LJUBAV JE NA SELU - VEČERAS / Tko će u potragu za ljubavi svog života?

Četiri braka, potomci, brojne simpatije ali i suze, obilježili su prve tri sezone 'Ljubav je na selu'. Četvrta sezona pak, natjerala je Marijanu Batinić na dugačko putovanje i dostavu pisama diljem Lijepe naše.

15.2.2013.
10:36
VOYO logo

Ljubavna pravila su svima već odavno jasna – devetorica farmera i jedna farmerica nestrpljivo iščekuju svoja pisma u potrazi za ljubavi svojih života. Ali na žalost nakon ove epizode opraštamo se od petorice farmera koji su dobili najmanji broj pisama.

Image
Foto: RTL

Obrtnik i poljoprivrednik iz Brda Cirkvenskog, Saša Kunjek (30), u svojim poslovima ima veliku pomoć trojice prekrasnih sinova. Kao samohrani otac, svoj život posvetio je djeci i oni su uključeni u sve što radi tako i njegovu ljubavnu potragu. Sinovi su uvjereni kako će njihov tata dobiti najveći broj pisama i obistiniti njihove želje da  će im se na farmi pridružiti jedna crnka, plavuša i brineta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Sašin imenjak, Saša Domitrović(31), na idiličnim obroncima Bilogore uzgaja ovce. No cijelu idilu koja vlada na farmi, Saša će narušiti jednom jako važnom vijesti. Što li je ovaj vrijedni farmer priopćio Marijani?

Image
Foto: RTL

Cvjećar i povrtlar iz Varaždina, Zvonimir Kundija (47), kojem su strast automobili, glazba i žene, traži pravu temperamentnu damu koja može prihvatiti život na selu. Zvonimir je vrlo samouvjereno dočekao Marijanu i pisma. Hoće li ga ta samouvjerenost koštati prolaska?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Najsramežljiviji farmer Goran Škrljac (31) bavi se  stočarstvom i proizvodnjom raznih vrsta sireva. U ovoj epizodi simpatični Goran otvorio je svoje srce i Marijani priznao jednu privatnu tajnu.

Image
Foto: RTL

Šarmantni galeb s Pelješca, Anto Poluta (43), bavi se ugostiteljstvom i proizvodnjom autohtonih vrsta vina i maslinovog ulja. Smatra kako je Marijana naopaka na televiziji, dok je uživo još gora. Uvjeren je kako će odličnim kuhanjem, gitarom i klapskim pjesmama osvojiti ženska srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Plahi i pomalo sramežljivi Podravac Mario Čmarec (35) još uvijek se nada pronaći pravu i iskrenu ljubav. Za ljubav je spreman učiniti sve, a s obzirom da planira proširiti poljoprivrednu proizvodnju, želi pronaći djevojku koja voli raditi na selu i ne boji se seoskog života.

Image
Foto: RTL

Marko Matozan (45) kojeg svi zovu Damir, Dalmatinac je iz slavonskog mjesta Otok, i to iz takozvane Ulice neženja. Damir vjeruje kako će od svojih pisama moći pronaći nekoga za sve prijatelje iz ulice neženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Marinko Banovac (26) se bavi poljoprivredom i vinarstvom, a proizvodi i vlastito pivo. U srcu prelijepe Istre, Svetom Petru u Šumi, Marinko svojim pozitivnom stavom zaziva ljubavnu sreću.

26-godišnji farmer iz Vrgorca, Marino Vuković (26), živi pod motom „da cure vole pločice, spavale bi u kupaoni“. A nakon emitirane epizode u selu je postao prava zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravom zvijezdom četvrte sezone 'Ljubav je na selu' postala je Silvija Vidović (27) iz Šenkovca. Prva farmerica u potrazi za ljubavnom srećom sakupila je najveći broj pisama. Silvija je donijela slavu i svom ocu. No kako će otac reagirati na pismo koje je dobila iz zatvora?

Image
Foto: RTL

A u petak, 15. veljače, gledamo što će se dogoditi nakon što je Marijana podijelila pisma, te kojih će petero farmera, sa sakupljenim najvećim brojem pisama odabrati tri djevojke, koje će im se pridružiti na njihovim farmama. Veliko oduševljenje, euforija ali i neugodna iznenađenja dočekala su kandidatkinje i kandidate koji su se javili farmerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dan gledamo i speed date čija su pravila ostala nepromijenjena – petorica farmera koji dobiju najviše pisama na spoj pozivaju pet djevojaka koje žele upoznati. Sa svakom od pet djevojaka petorica farmera imaju samo pet minuta kako bi se odlučili koje tri djevojke vode sa sobom na svoje imanje ne bi li ih bolje upoznali.

Među prijavljenim kandidatkinjama pronašla su se sasvim nova lica, ali i već on poznata poput Ive Rožić koja je ove godine bacila oko na jednog farmera. Iva se prošle godine prijavila za Stjepana koji je svoju ljubavnu sreću pronašao u Nikolini. Iako je njezina ljubavna potraga završila loše, hrabra Iva ne posustaje i još uvijek vjeruje u ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća sezona ‘Ljubav je na selu’ bila je najgledanija sezona ovog serijala. Prosječna gledanost svih dvanaest epizoda treće sezone bila je 16.5% ili 690.000 gledatelja u totalu populacije. Najgledanija epizoda imala je gledanost od 20.4% ili 850.000 gledatelja. Epizode treće sezone redovito su bile najgledanije u terminu emitiranja, kako u ciljnoj skupini 18-49, tako i u totalu populacije.

Image
Foto: RTL

Dok djevojke maštaju o svojim ljubavnim srećama s farmerima, vidjevši djevojke, jedan od kandidata odustao je od daljnjeg natjecanja. Naime, čak šest žena je došlo na  upoznavanje sa farmerom, no on im nije dao priliku da ga upoznaju jer nije zadovoljan ženama koje su se prijavile. Kako bi odbijene djevojke zaslužile svoju šansu za ljubav, glasovanjem su odlučile koji farmer će zamijeniti njihovog odabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farme su spremne na ljubav! U petak, 15.02. u 20:00 sat upoznajte kandidatkinje ali i kandidate, u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo