KAD VEĆ NIJE ZAGREBAČKA / Tom Jones u beogradskoj Areni

Image

U studenom beogradska će publika pjevati "Delilah" i "Green Green Grass Of Home" u društvu najvećeg pop zavodnika.

14.5.2009.
20:44
VOYO logo

Najveći zavodnik pop glazbe, velški "macan" Tom Jones 13. studenog nastupa u beogradskoj Areni. 

Povod je novi album "24 Hours" čija će promotivna turneja početi i završiti u Sjedinjenim Državama. Prvi koncerti zakazani su za lipanj, a "put oko svijeta" vremešnog croonera završava iduće godine nizom nastupa u Las Vegasu. Vrijeme najveće slave i hitova poput "What's New Pussycat", "Delilah" i "Green Green Grass Of Home" za Toma su bile daleke šezdesete, no u posljednjih desetak godina ostvario je svojevrstan comeback surađujući s mlađim izvođačima poput Cardigansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prošlogodišnjem albumu, navedenom na početku ovog teksta, gostovali su, između ostalih, Bono i The Edge iz U2-a koji su Jonesu podarili pjesmu "Sugar Daddy", a brojne pohvale zaslužila je i izvrsna obrada Springsteenove "The Hitter".

Uživo, kažu oni koji su ga gledali, Jones i dalje "rastura" iako se bliži sedamdesetoj, a na pozornicu i poslije svih tih godina redovno uleti pokoji grudnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice kreću u prodaju 18. svibnja, a kod nas ih možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa. Cijene će se kretati od 230 do 370 kuna.         

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo