NEMA OPUŠTANJA / Tomašević o šansama u bitki protiv Škore: 'Imamo četiri gola prednosti u 80. minuti... Ništa nije gotovo'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ništa neće ići preko noći i neće ići preko koljena, kazao je o mogućim smjenama u Gradskoj upravi i gradskim poduzećima

21.5.2021.
10:00
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat za gradonačelnika Zagreba iz platforme Možemo! Tomislav Tomašević danas je na Cmroku pričao o njihovom zelenom planu, ali i odgovarao na aktualna pitanja iz kampanje u kojoj se, u drugom krugu, bori s vođom Domovinskog pokreta Miroslavom Škorom.

"Ništa nije gotovo. Imamo četiri gola prednosti u 80. minuti, igra se još 10 minuta. Svašta se događa u sportu tako da ni ovdje nije ništa gotovo", kazao je Tomašević o tome kolike su mu šanse za pobjedu u drugom krugu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Tomašević je u prvom krugu dobio 45,15 posto ili 147 tisuća glasova, a Škoro 12,16 posto ili 39 tisuća glasova. 

"Ništa neće ići preko noći, a niti preko koljena"

Ponovno je komentirao i kako će se odvijati tranzicija vlast s obzirom da se najavilo da će od pročelnika u Gradskoj upravi i direktora gradskih poduzeća tražiti mandate na raspolaganje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DAN S KANDIDATOM /

EKSKLUZIVNO Tomislav Tomašević za RTL: 'Kad sam s ocem razgovarao o politici, bilo je žustro. Padale su teške riječi...'

Image
DAN S KANDIDATOM /

EKSKLUZIVNO Tomislav Tomašević za RTL: 'Kad sam s ocem razgovarao o politici, bilo je žustro. Padale su teške riječi...'

"Nije isto vezano za pročelnike i poduzeća, različiti zakoni to reguliraju, želimo sa svima koji su dosad bili u Uprava i Nadzornim odborima gradskih poduzeća razgovarati i tražiti izvješća, evaluirati rad i nakon toga odlučiti koga ćemo zadržati, a koga ćemo zamijeniti na javnom natječaju", komentirao je današnju izjavu predsjednika Nadzornog odbora Holdinga Ljube Jurčića koji je kazao je spreman dati mandat na raspolaganje, ali da želi i razgovarati o tome što se napravilo, a što tek treba napraviti.

"Ovo nije ni prva ni zadnja tranzicija vlasti u Hrvatskoj. Ništa neće ići preko noći i neće ići preko koljena. Važno nam je da grad funkcionira i nakon izbora i transformacija gradske uprave neće ići preko noći. Bit će dijalog sa svima koji su dosad radili u Gradskoj upravi i poduzećima", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je da vjeruje da će imati većinu u Skupštini, ali da će oko najvažnijih projekata tražiti konsenzus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo