POLICIJA OPET U AKCIJI / Traje potjera, bjegunci jure prema Zagrebu; Jedno vozilo su uhvatili, drugo je 'pobjeglo' na područje Zagrebačke županije

Image
Foto: HAK, Radio Mrežnica

Prema neslužbenim informacijama, vozila su viđena na autocesti prema Zagrebu, a na čvoru Lučko već su postavljena policijska vozila

14.1.2024.
19:02
HAK, Radio Mrežnica
VOYO logo

Nešto nakon 17 sati na prometnicama Karlovačke županije započela je potjera, javlja Radio Mrežnica.

Policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata. Vrlo brzo dali su se u bijeg prema Dugoj Resi te projurili kroz Gornje Mrzlo Polje prema Karlovcu i dalje na autocestu prema Zagrebu, rekli su očevidci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da u potjeri sudjeluju policajci tri postaje – ogulinske, dugoreške i karlovačke.

POGLEDAJTE VIDEO: Kombi s migrantima probio rampu na Ravnoj Gori, filmska potjera policije. Čuli su se i pucnjevi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve više slučajeva

Prema neslužbenim informacijama, vozila su viđena na autocesti prema Zagrebu, a na čvoru Lučko već su postavljena policijska vozila.

Informacija je Radiju Mrežnici potvrđena u Policijskoj upravi karlovačkoj i bila je vrlo štura. Navode da je zaustavljeno jedno vozilo na području koje pokriva PU karlovačka. "Daljnje informacije ne možemo dati", kazali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugo vozilo prešlo je na područje PU zagrebačke gdje su nam u 20.25 sati potvrdili da je u tijeku postupanje, no nisu rekli jesu li zaustavili to drugo vozilo", dodaje Radio Mrežnica.

Inače, karlovačka policija danas je izvijestila da su u razdoblju od 10. siječnja navečer do 12. siječnja rano ujutro na području Barilovića, Netretića, Vojnića, Rakovice i Slunja, policijski službenici koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija na području nadležnosti Policijske uprave karlovačke su, u pet odvojenih slučaja, spriječili krijumčarenje više stranih državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo