Kurikularna reforma na djelu? / 'Treba na vrijeme početi': na bilježnici za osnovnu školu osvanuo jarac s natpisom 'I'm so horny'

Image
Foto: Screenshot (Facebook)

Fotografija prikazuje bilježnicu za osnovnu školu iz Lipa Milla sa jarcem na koricama iz kojeg ide oblačić s tekstom: 'I'm so horny'

2.9.2016.
11:44
Screenshot (Facebook)
VOYO logo

Glazbenica i voditeljica Ida Prester na svojem je Facebook profilu objavila jednu 'zanimljivu' fotku bilježnice koju je ulovio njen kolega DomagojJakopovićRibafish.

Ona prikazuje bilježnicu za osnovnu školu iz Lipa Milla sa jarcem na koricama iz kojeg ide oblačić s tekstom: 'I'm so horny'. Ida je fotku komentirala rečenicom: 'Treba na vrijeme početi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onima kojima nije jasno o čemu je ovdje riječ, evo pojašnjenja: 'horny' je engleski naziv za pridjev 'napaljen', istovremeno i za 'onoga koji ima rogove', samo se rijetko kad koristi u vokabularu naroda. Jarac na slici, istina, ima rogove, no teško se oteti dojmu da poruka na bilježnici namjerno nije dvosmislena. Uz to i neprimjerena jer se nalazi na bilježnici za osnovnu školu, iako prosječni osnovnoškolac ranijih razreda vjerojatno niti ne zna što znači 'horny'/'biti napaljen'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo neki od komentara na fotku bili su 'kurikularna reforma na djelu', što nas je od srca nasmijalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike