mračna i mistična / Zavirite na premijeru pete sezone hit serije 'Igra prijestolja'

Tko koga osvaja u novoj sezoni hvaljene serije 'Igra prijestolja' - još ne znamo. Peta sezona uskoro se počinje prikazivati diljem svijeta. Premijeri u vrhunskom ambijentu nazočili su glavni glumci koji su novom sezonom oduševljeni

19.3.2015.
18:22
VOYO logo

Premijera pete sezone serije koja je opčinila mnoge,  'Igre prijestolja', bila je mračna i mistična, baš kako i treba biti. Mjesto nije moglo biti prikladnije - Tower of London. Srednjevjekovna građevina čiji zidovi kriju okrutne tajne.

"Prije 200 godina ovdje bismo gledali odrubljivanje glava. Sada smo ovdje da bismo gledali televiziju. Bizarno", rekao je glumac Liam Cunningham.

Popularna televizijska serija djelo je Davida Benioffa i D. B. Weissa za televizijsku kuću HBO. Serija je napravljena prema novelama 'Pjesme vatre i leda' Georgea R.R. Martina. Mračna priča u svijetu fantazije savršeno se uklopila među stoljetne londonske zidine.

"To je savršen set i zapravo nisam prije bila ovdje pa imam osjećaj da je ovo najbolji dojam koji sam mogla dobiti. Sa zmajevima! Fantastično je", kaže glumica Hannah Murray.

"Nevjerojatno je! Činjenica da ovdje imamo premijeru je nepojmljiva. Tako je prikladno. Vrlo je, vrlo uzbudljivo", slaže se i glumica Sophie Turner.

A uzbudljivo je bilo i obožavateljima. Njihova je vjernost seriji nagrađena.  

"Briljantno je što su obožavatelji uokolo i mogu zaviriti unutra kako bi vidjeli što se događa. Ovo je prilika za druženje s ljudima koji su istinski obožavatelji", kaže glumac Alfie Allen.

A obožavatelji strepe od pete sezone jer može se očekivati neočekivano. Pitanje je tko će preživjeti. Niti oni koji su se u knjizi spasili, u seriji nisu sigurni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo